Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 10 januari 2023

1. Acceptatie van de voorwaarden

Door gebruik te maken van de website www.pasakebab.be en de diensten die daarop worden aangeboden, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dien je geen gebruik te maken van onze website en diensten.

2. Bestellingen en Betalingen

  • Bestellingen: Door een bestelling te plaatsen op Pasakebab.be, verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent of toestemming hebt van een ouder of voogd.
  • Prijzen: Alle prijzen zijn vermeld in Euro (€) en zijn inclusief btw en eventuele andere toepasselijke belastingen.
  • Betaling: Betaling kan online worden gedaan via de aangeboden betaalmethoden. We behouden ons het recht voor om bestellingen niet te accepteren of te annuleren als er een betalingsprobleem is.


3. Levering

  • Bezorging: We streven ernaar bestellingen binnen de opgegeven levertijd te bezorgen, maar we kunnen geen garantie bieden voor specifieke bezorgtijden.
  • Bezorgadres: Zorg ervoor dat je het juiste bezorgadres opgeeft. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen of niet-levering als gevolg van onjuiste adresinformatie.


4. Annulering en Terugbetaling

  • Annulering: Bestellingen kunnen alleen worden geannuleerd als ze nog niet zijn verwerkt. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor annulering.
  • Terugbetalingen: Restituties worden verwerkt volgens ons restitutiebeleid, dat je op onze website kunt raadplegen.


5. Privacybeleid

Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met ons privacybeleid.


6. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en handelsmerken, zijn ons eigendom of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder onze toestemming te kopiëren, verspreiden of gebruiken.


7. Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op onze website zijn geplaatst. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op wijzigingen.


8. Contact met ons opnemen

Als je vragen hebt over deze algemene voorwaarden of onze diensten, neem dan contact met ons op via 014 59 04 21.